Zaaltraining Vada seizoen 2023 – 2024

Beste Vada-roeier,

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet zijn de avonden weer donker, en komen de meeste leden alleen nog in het weekend op Vada. En voor diegenen die graag ook door de week nog een keer sporten, die hun conditie en roeispieren een beetje op peil willen houden, en die het leuk vinden om roeiers van andere ploegen te leren kennen, eigenlijk alle Vada-roeiers dus :-), wordt er al jaren de zaaltraining georganiseerd.

In het winterhalfjaar trainen we 1 keer per week in de zaal. Onder deskundige leiding van Argo doen we gerichte oefeningen voor de roeispieren. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen tempo en intensiteit, maakt niet uit hoe oud of jong je bent, of hoe fanatiek je bent. Met een lekker muziekje erbij, kan iedereen zo hard trainen als die wil. En het is nog eens gezellig ook!

De zaaltraining gaat weer van start op woensdag 27 september, en we trainen door tot eind maart 2024. Net als vorig jaar trainen we van 20.00 – 21.00 uur in de gymzaal van SBO de Dijk aan de Marijkeweg. Aanmelden vooraf hoeft niet, iedereen is welkom. Je bent ook niet verplicht elke keer te komen, al is dat voor je eigen conditie natuurlijk wel zo goed. Als je meer informatie wil, kan je altijd mariekedelange2908@gmail.com mailen.

De kosten van de training worden aan het eind van het seizoen berekend, waarbij we zorgen dat we als deelnemers de kosten (huur zaal en trainer) gezamenlijk opbrengen. Het afgelopen jaar wat was het als volgt:
– Vast bedrag € 20 voor het hele indoorseizoen (jeugdleden € 10)
– Plus € 3 per keer dat je er bent (jeugdleden € 0)
Als je maar 1 keer komt trainen is dat nog gratis (als kennismakingstraining)