WOMO’s, de roeigroep op woensdagmorgen

Wij zijn de WOMO’s, de roeigroep op Woensdag Morgen met een zeer gezellige club vrouwen in de leeftijd tussen 40 en 70 jaar.

Er zijn de afgelopen jaren een flink aantal nieuwe leden bijgekomen zodat we nu met 30 vrouwen zijn incl. de 3 instructeurs. We leren de techniek van Aagje, Alice en Charlotte die dat met groot enthousiasme doen!
Iedere woensdagmorgen meldt zich een flinke club en heeft Aagje de bootindeling gemaakt op basis van de datumprikker. Inmiddels zijn we met veel roeisters die scullen- en stuurproeven hebben behaald en kunnen we ook binnenkort vaker met 2 gladde vieren de Rijn op, als deze zich gedeisd houdt.
We roeien het hele jaar door!
Na afloop drinken we gezamenlijk koffie en is het een zeer gezellig kippenhok! Zomers maken we de roeitocht wel eens wat langer en gaan we picknicken aan de Rijn met een heerlijke duik in het water of roeien we naar kasteel Doorwerth of naar het Pannenkoekenhuis in Elst.

We houden er ook van om vrij regelmatig dagtochten te maken en lenen dan boten bij andere roeiverenigingen zoals in Amersfoort, Leiden & Gouda. Ook een prachtige tweedaagse roeitocht in de Weerribben met overnachting in een B & B waarbij we in Steenwijk Wherry’s huren, hebben we al 2 jaar op ons programma staan. De roeitocht over de Friese meren rond Sneek met een Finse kerkboot in 2019 was ook geweldig!
Voor verdere informatie : Aagje Legger