Skiffkamp 28/06 t/m 01/07, update 24-4-2024

Beste skiff-liefhebbers,
Het skiffkamp staat ook voor 2024 weer in de steigers. Het wordt de 10de editie. De
vooraankondiging hebben we voor de Kerst al gedaan in de nieuwsbrief en de data liggen vast. Ga je mee? Lees dit door en geef je direct op!

Waar: Roeien op Watersportbaan Tilburg.
Overnachten op loopafstand van de WST bij vakantiepark Beekse Bergen.

Voor wie? Roeiers die al eens geskiffd hebben. Beginners kunnen zich aanmelden maar moeten in de havenkom aantonen dat ze zich  zittende weten te houden in de skiff.  Er kan ook instructie worden gegeven tijdens het skiffkamp.

Na opgave (zie formulier in bijlage) ontvang je bericht of je opgave is gehonoreerd met daarbij een betalingsverzoek en een betalingstermijn. De aanmelding is definitief zodra je betaald hebt.

PROGRAMMA
periode: vrijdag 28 juni vroeg t/m maandag 1 juli einde dag;
deelnemers: maximaal 11 deelnemers
accommodatie: 3 Jungalows in Resort Beekse Bergen;
coaches: 4 coaches;
video: 2 opnamemomenten: nulmeting en op dag 3 filmen we de vorderingen.
De nabespreking van de opnames door je coach kan persoonlijk zijn maar ook
in groepsverband worden gedaan want je leert ook van elkaar;
maaltijden: samen koken in de Jungalows;
kosten: begroot € 325,- (incl. maaltijden).
Als we binnen de begroting blijven, krijg je het verschil teruggestort.
Skiffs We rijden met de lange botenwagen naar Tilburg met skiffs van zowel Vada als Argo. Als we te kort komen huren we een enkele skiff bij VIDAR of THOR.

Elke deelnemer krijgt een persoonlijke skiff toegewezen afgestemd op gewicht en vaardigheid. Voor transport en voordat je kunt skiffen, moeten de boten worden afgeriggerd, opgeladen, afgeladen, opgeriggerd en afgesteld. Dit doen we samen en afstellen gebeurt onder begeleiding. Bij terugkomst op VADA moeten de boten worden schoongemaakt en weer worden opgeriggerd en terug in de stelling. Er wordt verwacht dat je daarbij aanwezig bent. Zin gekregen om mee te gaan? Meld je aan! Je hebt een week de tijd om je op te geven vanaf publicatiedatum van deze oproep! Gebruik in de bijlage: Opgave formulier skiffkamp 2024 (in Word) of Opgave formulier skiffkamp 2024 (in PDF) mail dit formulier terug naar Ite,

Een skiffgroet,
Ite Op den Orth (iteopdenorth@gmail.com en 06-54774528)
Liesbeth Missel (06-15565891)