Goeie Vraag

“Hoe heet jullie ploeg eigenlijk?” ... “Goeie Vraag!”

(...)

De vertwijfeling valt van menig gezicht af te lezen: “Nu gaat hij het zeggen.. de naam komt elk moment..”. Maar zo heet onze ploeg dus echt. Waarom? Goeie Vraag!

In het voorjaar van 2016 hebben we met een groepje vrienden besloten dat het tijd was weer eens wat te gaan sporten, en sindsdien hebben meer en meer roeiers van vooral tussen de 25 en 35 zich aangesloten bij “die jongelui”. Zo ben je afgestudeerd en “oud”, zo ben je het broekie van de Watersportvereniging Vada. Begonnen met zes mannen, inmiddels hebben meerdere vrouwen zich bij de ploeg aangesloten (waaronder enkele nieuwe leden uit 2017 van de schaduwploeg Het Juiste Antwoord) en vormen we een goeie mix van 12+ personen. De ervaring variëert van vers uit de introductie tot voormalig wedstrijdroeier. We proberen met elkaar iedereen zoveel mogelijk te leren, en af en toe is er externe coaching. Lol en gezelligheid staan hoog in het vaandel, en na de training zijn we vaak bij elkaar thuis of in de kroeg te vinden. Maar, we werken ook graag naar wat wedstrijden en tochten toe en trainen hiervoor twee keer per week, en in de winter bezoeken we naast het roeien de zaaltraining. Onder andere de Elfstedentocht staat op de planning.

Als het je leuk lijkt kennis te maken met de ploeg en eens mee te roeien, dan kun je contact opnemen met Kee de Vrije (keedevrije@gmail.com). Heb je gewoon een goeie vraag over een willekeurig onderwerp? Stel em dan hier: https://www.hetklokhuis.nl/vraag-aan-het-klokhuis

SPONSORS

Beginnerscursus VADA Roeien 2020

Of het nu gaat om de perfecte cadans van een acht of de vrijheid in een skiff, het geeft een 'kick' als je met je boot soepel door het water glijdt. Dat gevoel kun je niet beschrijven, dat moet je ervaren. In april-mei 2020 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Er is een beperkt aantal plaatsen. Je kunt je tot uiterlijk 27 maart 2020 inschrijven voor deze cursus door te mailen naar beginnerscursus@vadaroeien.nl.

Download folder 2020

Agenda
 • 12.09.2020
  Skiffkamp Doetinchem
 • 19.10.2020
  Roeiploegcoordinatorenoverleg
 • 09.11.2020
  ARV
 • 24.11.2020
  ALV