Avanti

Wie zijn wij?
Avanti! is een gemengde ploeg, ontstaan uit de beginnersgroepen van 2014 en 2015. De meesten van ons roeien nu dus zo’n 2-5 jaar. Qua leeftijd zijn we tussen jong (begin 30) en wat ouder (eind 60), qua roeiniveau van bijna scullen 1 tot scullen 2 en/of skiffen 2.

We werken hard aan het aanleren van een zo goed mogelijke roeitechniek om goed samen en blessurevrij te kunnen roeien. Een aantal goede en heel geduldige coaches helpen ons daarbij.
Maar het voornaamste is het plezier in het roeien op onze mooie Rijn, die elke keer weer anders is en de gezelligheid na afloop bij koffie/thee of warme chocolademelk.
De Rijn-bij-Wageningen is natuurlijk ons roeiwater, maar af en toe maken we een tochtje vanuit Vada of verder weg op ander roeiwater.
We zijn zeker geen wedstrijdploeg, maar enkelen onder ons (AvantiRacingTeam) vinden het leuk om af en toe een wedstrijd te roeien.

Zaterdagmiddag 14.30 uur (zomers 15.00 uur) is onze tijd bij goed maar ook bij minder weer!
Per week geef je aan of je kunt en wordt er een indeling gemaakt.

Op dit moment hebben we ruimte voor nieuwe roeiers met enige roeiervaring, die in ieder geval de bereidheid hebben om scullen 1 en sturen 1 te gaan halen. Rustig aan langzaam vooruit willen is een must: Avanti!
Als dit je aanspreekt en het je leuk lijkt eens nader kennis te maken en eens mee te roeien, neem dan contact op met Inge Engels ( inge-engels@live.nl ).

Welkom!
Inge Engels (ploegcoördinator Avanti! )

SPONSORS

Beginnerscursus VADA Roeien 2020

Of het nu gaat om de perfecte cadans van een acht of de vrijheid in een skiff, het geeft een 'kick' als je met je boot soepel door het water glijdt. Dat gevoel kun je niet beschrijven, dat moet je ervaren. In april-mei 2020 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Er is een beperkt aantal plaatsen. Je kunt je tot uiterlijk 27 maart 2020 inschrijven voor deze cursus door te mailen naar beginnerscursus@vadaroeien.nl.

Download folder 2020

Agenda
 • 12.09.2020
  Skiffkamp Doetinchem
 • 19.10.2020
  Roeiploegcoordinatorenoverleg
 • 09.11.2020
  ARV
 • 24.11.2020
  ALV