MsLach

MsLach is een ploeg bestaande uit 10 vrouwen. Het merendeel van onze ploeg is als jeugdlid of tijdens de studententijd met roeien begonnen; de overigen hebben pas op latere leeftijd de roeisport ontdekt.  Als ploeg roeien we al heel wat jaren met elkaar. In onze ploeg is gezelligheid erg belangrijk, maar als we in de boot zitten, zijn we alleen met roeien bezig. We roeien voornamelijk in scullmateriaal: skiff, dubbeltwee of dubbelvier. Heel soms laten we ons verleiden tot een training in een acht, maar dat gebeurt niet vaak.

We proberen ieder jaar op een aantal wedstrijden van start te gaan meestal in de 4x+. Onze gemiddelde leeftijd is ongeveer 45 jaar.

 

SPONSORS

Beginnerscursus VADA Roeien 2019

Of het nu gaat om de perfecte cadans van een acht of de vrijheid in een skiff, het geeft een 'kick' als je met je boot soepel door het water glijdt. Dat gevoel kun je niet beschrijven, dat moet je ervaren. In april-mei 2019 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol=vol. Je kunt je tot uiterlijk 6 april 2019 inschrijven voor deze cursus door te mailen naar beginnerscursus@vadaroeien.nl.

Download folder 2019

Agenda
 • 16.09.2019
  Roeiploegcoordinatorenoverleg
 • 22.09.2019
  Onderlinge
 • 28.10.2019
  ARV
 • 18.11.2019
  Algemene Leden Vergadering WSV-Vada