Roeiers, kom eens langs op de zaterdagmiddag

Tussen 14 en 16 uur roeit elke week een vaste groep licht verstandelijk gehandicapten samen met vrijwilligers van Vada in wherries en in de Dorus op de Rijn. Al zeven jaar met groot succes.

Er is altijd vrolijkheid, de roeiers komen heel trouw en hebben er elke week enorm veel zin in. Je wordt als maatje met veel hartelijkheid en enthousiasme begroet, ook na een langere afwezigheid. Hartverwarmend, een energieboost, zoals iemand laatst zei.

Geroeid wordt binnen de individuele mogelijkheden. Niet klassiek, niet in stijl maar wel verantwoord én lekker met elkaar op het water.
De ploeg heet STOER, van Speciaal Toegankelijk Roeien, en is ook stoer! Er zijn in de omgeving hele- en halve dagtochten gemaakt, maar ook verder weg bij oa. Utrecht, Breda, Hilversum en Zaandam hebben wij de wateren verkend. Iedere tocht een buitengewone ervaring.

Om goede begeleiding te geven aan de huidige groep van zes á zeven roeiers, is elke week eenzelfde aantal maatjes nodig. We hebben er momenteel tien op het rooster, dat is krap, te krap eigenlijk.

VANDAAR DEZE OPROEP: kom langs, kom kijken, kom kennismaken.
Wellicht sluit je je bij ons aan, 1x per maand een zaterdagmiddag, dat moet toch mogelijk zijn?
Namens STOER, hartelijk dank.

Voor meer informatie:
Email: martbloem@gmail.com