Aanmelden roeiproeven

In het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de roeiproeven.

Let op: Alle velden zijn verplicht. Als ze niet ingevuld zijn gaat je aanmelding niet door.

Na het invullen van alle velden en het versturen van je aanmelding zie onderaan de webpagina de volgende melding: “Bedankt voor je aanmelding. Deze is verzonden.”

Let op: Mocht je je hebben ingeschreven voor een bepaalde datum, maar je bent op dat moment verhinderd, dan moet je dit uiterlijk 24 uur van tevoren melden (via het emailadres roeiproeven@vada-roeien.nl). Indien je je niet hebt afgemeld en je komt niet opdagen op de betreffende datum, dan kun je minimaal pas 2 maanden later opnieuw meedoen aan de roeiproeven.

Indien je al een roeiproevencertificaat hebt, dan wordt je verzocht dit mee te nemen op het moment dat je de proef gaat doen.

Verder is het zo dat het afnemen van de proeven begint om 13:00 uur (zondagen) of 11:30 (vrijdagen). In geval van drukte kunnen de proeven twee uur duren (dus tot 15:00 uur op zondagen en 13:30 uur op vrijdagen). Houd daar rekening mee.

Bij het afleggen van de roeiproeven wordt er géén gebruik gemaakt van de kraan. We verwachten van de leden dat ze boten kunnen tillen en daar ook de juiste commandovoering bij gebruiken. De reden hiervoor is dat er bij tochten en/of bij andere verenigingen geen kraan aanwezig zal zijn, en men daar dan ook op de juiste wijze zou moeten kunnen tillen.

Informatie over aanmelden voor de botenkraanproef vind je hier.

Aanmelden

    Man / Vrouw ManVrouw

  Aanmelden voor de roeiproeven op:

  vrijdag 16-02-2024zondag 17-03-2024vrijdag 12-04-2024zondag 12-05-2024vrijdag 14-06-2024zondag 01-07-2024

  Let op! Je kunt je tot uiterlijk een week van tevoren aanmelden voor de roeiproef. Aanmeldingen korter dan een week van tevoren zijn niet gegarandeerd van deelname en ter beoordeling van de proevencommissie.

  Welke proef / proeven wil je doen?

  B1 – Boordroeien 1B2 – Boordroeien 2S1 – Scullen 1S2 – Scullen 2SK1 – Skif 1 (Scullen 1 en Sturen 1 zijn vereist)SK2 – Skif 2 (Scullen 1 en Sturen 1 zijn vereist)ST1 – Sturen 1ST2 – Sturen 2ST3 – Sturen 3

  N.B. Voor het afleggen van de stuurproeven, is het noodzakelijk dat je de cursus stuurtheorie van Ber Koppenol, Natasja Gianotten en Willem Roskam hebt gevolgd.

  Heb je de theorieavonden gevolgd? janee

  Als je bij een ploeg roeit, bij welke ploeg?:

  Opmerkingen