Handleidingen

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de regels en richtlijnen die van belang voor het roeien op Vada. Het betreft o.a. interne en externe regelgeving, veiligeid, roeitechniek en materiaalgebruik.

Download hier de handleiding voor My-Fleet.

Handleiding Toerroeien

Dit is het handboek voor het toerroeien bij de roeiafdeling van WSV-Vada. Het is ontstaan uit het hoofdstuk 10 over toerroeien van het Vad(a)emecum, Er blijkt zoveel meer te melden dan er in een hoofdstuk past en dus is besloten dit handboek uit te brengen. Het is geschreven om de toerroeiers wegwijs te maken en in te lichten over de mogelijkheden en onmogelijkheden in het toerroeien zoals dat vanuit Vada plaatsvindt. Voor zowel de beginner als de ervaren toerroeier is het interessant.

Handleiding_toerroeien_VADA_2010

Het vervoer van roeiboten en de regels in Nederland

Het vervoer van roeiboten en de regels in Nederland

Handleiding opladen kleine botenwagen

KLEINE BOTENWAGEN OPLADEN

Roeilexicon voor marathons

Alle belangrijke roeitermen in het Nederlands, Frans en Engels. Door Robert de Boer. Met dank aan Richard Zeiger (89300 Joigny US Aviron) & Maxence Paillart (WSR Argo, Wageningen).

Roeilexicon-vada-les-3y

Botenkraan

HANDLEIDING EN GEBRUIKS-PROTOCOL Wanneer mag de kraan worden gebruikt De kraan mag worden gebruikt als er een bevoegd kraanmachinist i.e. kraanvogel aanwezig is en tenminste twee assistenten (bv 2 ploegleden)…