Nieuwsflits mei 2024

Nieuwsflits mei 2024

Dank je wel avond

Wij zijn blij met jou als actief lid en willen je hiervoor in het zonnetje zetten……., daarom organiseren wij een leuke en interessante avond.

WOENSDAG 22 mei 2024 zetten we jou in het zonnetje
Vanaf 18.00 uur welkomst drankje en kunnen we samen genieten van
Alja’s maaltijd soep met brood en beleg.

Mogelijk kunnen we dan al weer heerlijk op het terras zitten, elkaar ontmoeten, genieten van het mooie uitzicht en gezellig kletsen. Vanwege de voorbereidingen is het fijn om te weten of je ook mee eet, dus meld je aan voor 19 mei via email aan Margriet de Koning of stuur een appje naar 06-19603679

Om 19.45 uur zullen 3 oceaanroeiers jullie meenemen in hun uitdaging van La Gomera naar het eland Antiqua, The World’s Atlantic Toughest Row (voorheen Talisker Atlantic Challenge). Waarom doen zij dit? Wat is hun drive? Hoe bereiden zij zich voor zowel fysiek, mentaal en ook financieel en …. wat doet het roeien met je en je teamleden tijdens de tocht? Een van de roeiers heeft deze race twee keer geroeid in een mannen- en een mixed team. Wat is de dynamiek in de teams? Tijdens de reis zijn er ook heel emotionele situaties en hoe ga je hier zelf en als team mee om, want je moet door. En pak je bij thuiskomst je ‘gewone” leven weer op? Wat doet zo’n uitdaging voor de thuisbljvers?

Op deze avond nemen we je mee in het avontuur van deze oceaanroeiers

We verwelkomen je!!!
Namens het roei bestuur
Margriet de Koning