Nieuwsbrief maart 2024

Nieuwsbrief maart 2024

Bericht van het roeibestuur

Dit weekend wordt de klok verzet en kunnen we weer ’s avonds roeien. Heerlijk! De beginnerscursus gaat woensdag weer beginnen, dit jaar gaan er 15 mensen bij ons leren roeien. Met dank aan alle ploegen die weer willen investeren in het opleiden van beginnelingen. Afgelopen zondag was er een praktijk middag roei-instructie verzorgd door de instructiecie. En ondanks de barre weersverwachtingen was de middag erg geslaagd. Een  van de deelnemers schreef na afloop dat het voor haar een zeer nuttige middag was waarbij sluimerende kennis grondig is afgestoft.

We hebben een weergave van de agenda in deze nieuwsbrief:

11 april ARV, waarbij we hopen op jullie aanwezigheid.

13 april open dag voor de jeugd

Op 13 april is er een open dag voor de jeugd. We hebben op dit moment 11 jeugdleden die enthousiast zijn voor het roeien, en door verschillende begeleiders en instructeurs hun technieken verder ontwikkelen. Maar het zou leuk zijn als de groep iets uitgebreid wordt en er mogelijk ook meiden bij komen. Op die manier houden we de jeugdafdeling levendig en kunnen ze elkaar misschien instructie gaan geven. Er is een mooie flyer gemaakt die mee gestuurd wordt. We willen jullie allemaal vragen om de flyer rond te sturen naar je vrienden  en bekenden zodat we veel aspirant jeugd leden kunnen verwelkomen op 13 april.

17 april film avond

Op 17 april, is er een film avond waarbij Boys in the boat gedraaid wordt. De film gaat over een roeiploeg van de universiteit van Washington die in 1936, bij de Olympische Spelen in Berlijn, Amerika mag gaan vertegenwoordigen. Lees verder:

25 april ALV, ook daar is iedereen welkom.

22 mei !!!!!!!!!! Je bent er toch ook bij !!!!!!!! Dank je wel avond

Dank je wel avond op 22 mei. We nodigen iedereen van harte uit om daarbij te zijn! We zijn heel blij met een afdeling waarbij zoveel leden iets doen voor de verenging. Vrijwel alle leden zijn op een of andere wijze betrokken bij het wel en wee van de vereniging, afdeling roeien. Dat zijn natuurlijk de mensen die in commissies of werkgroepen zitten. Binnen hun ploeg en ook daarbuiten instructie geven. Maar we hebben ook mensen die zorgen voor het wassen van de doekjes en handdoeken, die het toiletpapier aanvullen en de tuin onderhouden, en nog vele andere klussen! Hiervoor willen we jullie in het zonnetje zetten en organiseren we deze avond. Lees verder:

Skiffkamp 28/06 t/m 01/07

Als je je skiff technieken wilt verbeteren dan kun je je nog opgeven voor de 10e editie van het skiffkamp voor het laatste weekend van juni. Er zijn nog meerdere plekken beschikbaar van beginner tot (ver) gevorderde! Als je nog niet in een skiff hebt gezeten kun je ook met Ite contact opnemen, wellicht is het nog mogelijk om voor het skiffkamp je al wat te laten oefenen in de skiff. Je kunt je opgeven en meer informatie krijgen via Ite Op den Orth ( iteopdenorth@gmail.com en 06-54774528) en Liesbeth Missel (06-15565891) Lees verder:

Een volle agenda met allemaal mooie activiteiten! Voor iedereen goede paasdagen en tot ziens op de Rijn.

Uitslagen Head of the river Amstel 2024

 

Marion Bruin, Harry Straathof, Hanneke van Everdingen, Frans van Duikeren en Inge Engels