Foto impressie De Onderlinge 2018

Op zondag 3 juni werd de Onderlinge 2018 verroeid. Schitterend weer, circa 50 deelnemers en zo’n 30 toeschouwers. Vada-leden die het serieus en minder serieus tegen elkaar opnemen over een afstand van 350 meter. Samen met je vader of moeder, je broer of zus, je ploeggenoten of met roeiers die je nooit tegen komt; voor het eerst in een 8+. Dat was de Onderlinge van 2018.

De een komt, de ander gaat

Zo’n feestelijke dag leent zich natuurlijk bij uitstek voor plechtige gebeurtenissen. De overdracht van onze oudste boot (de Cornelis) aan de Roei Vereniging Dronten i.o. was er daar een van. Han van de Voet nam waardig afscheid van deze oudgediende door terug te blikken op de rijke historie van onze Cornelis: de schenking direct na de oorlog door RV Cornelis Tromp, de lessen van tante Cor en het vele onderhoud.

En dan is er weer plaats voor een nieuwe boot: een ranke, snelle en wendbare skiff voor lichte roeiers. De skiff waarin Marieke Keizer in 2017 zilver veroverde bij de WK in Sarasota, Florida. Die ligt nu bij Vada en we hebben haar Keizergans gedoopt.

Fotoverslag

Wil je een betere indruk krijgen van deze dag. Bekijk dan hier de foto’s