Mededelingen en vragen van Vada roeien

Het nieuwe L-vlot komt eraan

Het nieuwe L-vlot komt eraan

Geen roeien van zondag 6 januari 14:30 uur tot en met vrijdag 18 januari 2019

De Jacana Jacana voor goud op het FISU WK!

De Jacana Jacana voor goud op het FISU WK!

Anouk, tot voor kort lid bij Vada, nu roeiend bij de Delftse studentenroeivereniging Proteus-Eretes heeft zich, samen met Argo-lid Arlette, gekwalificeerd voor het FISU WK roeien in Shanghai, in augustus 2018. Voor deze kwalificatie gebruikten ze onze lichte vrouwen dubbel twee Jacana Jacana. Deze boot is ideaal voor lichte dames en heeft eerder al goud opgeleverd, bij de Olympische Spelen in Rio. We hopen natuurlijk nu weer!

Vada dames winnen overtuigend op Henley

Vada dames winnen overtuigend op Henley

Na verschillende wedstrijden dit voorjaar in Nederland, hebben de Dubbel & Dwars dames Marleen Abma-Henkens, Carlijn Wentink, Marie-Anne Frenken en Marieke de Lange een nieuwe uitdaging gezocht op de meest traditionele roeilocatie in Engeland. Wat Ascot is voor de paardenrennen, is Henley-on-Thames voor het roeien.

Vada-Varia online

Vada-Varia online

Heb je de Vada-Varia van april 2018 nog niet gezien? Hier kun je deze editie online inzien.

Verzekeringen voor vrijwilligers VADA WSV

De laatste tijd wordt regelmatig gevraagd of en hoe vrijwilligers bij VADA WSV verzekerd zijn. Gemeente Wageningen heeft een vrijwilligers polis afgesloten bij de VNG, die ook dekking geeft aan vrijwilligers bij VADA die niet in Wageningen wonen. De polis betreft onder andere een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie is te vinden op de volgende website:

STOER is weer begonnen met roeien

STOER is weer begonnen met roeien

Afgelopen zaterdag lieten Cilia, Dolf, Coen, Thea, Frits en Femke de Dorus Rijkers te water. Er is op zaterdag nog plek voor één nieuwe roeier, met lichte verstandelijke beperking.

Dubbel & Dwars helpt mee met de Uiterwaarden Opschoonactie

Dubbel & Dwars helpt mee met de Uiterwaarden Opschoonactie

Met achteraf vooruitziende blik hadden de dames van Dubbel & Dwars zich afgemeld voor de Head. Om toch iets gezamenlijks met de ploeg te doen, kwam het idee om mee te helpen aan de Uiterwaarden Opschoonactie, georganiseerd door Wageningen Schoon en Staatsbosbeheer.

Instuif van Vada-roeien vanaf woensdag 11 april 2018

De zomertijd komt er weer aan en dat biedt de mogelijkheid om s ’avonds te gaan roeien. Vanaf half april start de instuif op woensdagavond om 19.00 u.

Foto's van de Onderlinge

Foto's van de Onderlinge

Alice de Gier geeft een sfeerbeeld van de Onderlinge van 2017 via een aantal mooie foto's. Fijne herinnering aan een leuke middag!

SPONSORS

Beginnerscursus VADA Roeien 2019

Of het nu gaat om de perfecte cadans van een acht of de vrijheid in een skiff, het geeft een 'kick' als je met je boot soepel door het water glijdt. Dat gevoel kun je niet beschrijven, dat moet je ervaren. In april-mei 2019 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol=vol. Je kunt je tot uiterlijk 6 april 2019 inschrijven voor deze cursus door te mailen naar beginnerscursus@vadaroeien.nl.

Download folder 2019

Agenda
  • 28.10.2019
    ARV
  • 18.11.2019
    Algemene Leden Vergadering WSV-Vada