Kom kennismaken met roeien bij VADA

Wil jij weten wat de mogelijkheden bij VADA roeien zijn? Wil je leren roeien? Of heb jij ervaring met roeien en wil jij graag weten of roeien nog steeds iets voor jou is? Er is elke tweede dinsdag van de maand om 19.30-20.30 uur de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kijken bij VADA roeien.

Er wordt dan het één en ander verteld over de vereniging, er kan een kijkje worden genomen in de roeiloods en eventueel een stukje worden geroeid. Na afloop wordt besproken welke mogelijkheden er zijn binnen VADA roeien. Misschien is de beginnerscursus iets voor jou? Of we kijken in welke ploeg je zou kunnen instromen.

Aanmelden voor een van deze avonden kan bij de Nieuwe Leden Commissie, zodat er zicht is op het aantal mensen dat we kunnen verwachten. Mail svp je telefoonnummer, leeftijd en eventuele roei-ervaring door aan  nieuweleden@vada-roeien.nl . Of bel Aagje Legger 06 11 64 89 57, Margriet de Winkel 06 11 64 76 59 of Marianne Veltman 06 2512 59 01
Je bent van harte welkom om kennis te maken met de roeisport en met VADA.

Roeien voor de jeugd

Ben je ouder dan 11-12 jaar dan kun je komen roeien bij VADA. Een zwemdiploma B is vereist. Je kunt je inschrijven via jeugd@vada-roeien.nl). Lees verder

Welkom bij Vada Roeien

Foto van de week 46

Foto van de week 46

Klusploeg treft voorbereidingen voor het nieuwe vlot. Zware klus.

Foto van de week 44

Foto van de week 44

Marieke de Lange met Marjolein Snippe (Daventria): baanrecord en blik in dames veteranen tweezonder op de Tromp Boat Races!

Foto van de week 43

Foto van de week 43

FiftyFit herdenkt Lian van Oers.

Foto van de week 42

Foto van de week 42

Voor onze lol (VOL) in de acht.

Foto van de week 40

Foto van de week 40

Bij de Amstel Drecht Regatta op 7 oktober 2018 heeft VADA de verenigingswisseltrofee gewonnen. Annemarie (D1x), Machiel (H1x, H2x)en Sjoerd trokken blik!

Foto van de week 31

Foto van de week 31

Met de ploeg Goeie Vraag leren we, onder begeleiding van Machiel, wat je allemaal kan afstellen aan een roeiboot en hoe dat moet....

Foto van de week 28

Foto van de week 28

Mooie oefening in de Botaurus op een zomeravond in een fotogenieke omgeving.

Foto van de week 27

Foto van de week 27

Vreugdesprong van vijf nieuwe leden. Ze roeien sinds april en hebben nu hun Scullen 1 gehaald.

Foto impressie De Onderlinge 2018

Foto impressie De Onderlinge 2018

Knotsen met en tegen roeiers die je binnen je eigen ploeg nooit tegen komt. Gezellig bijkletsen, een kopje koffie of thee, een lekker hapje. Dat was de Onderlinge van zondag 3 juni. Hier vind je een foto-verslag

Foto van de week 19

Foto van de week 19

Opbrengst van de Elfsteden roeimarathon 2018:

Kom kennismaken met roeien bij VADA

Wil jij weten wat de mogelijkheden bij VADA roeien zijn? Wil je leren roeien? Of heb jij ervaring met roeien en wil jij graag weten of roeien nog steeds iets voor jou is? Er is elke tweede dinsdag van de maand om 19.30-20.30 uur de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kijken bij VADA roeien.

Er wordt dan het één en ander verteld over de vereniging, er kan een kijkje worden genomen in de roeiloods en eventueel een stukje worden geroeid. Na afloop wordt besproken welke mogelijkheden er zijn binnen VADA roeien. Misschien is de beginnerscursus iets voor jou? Of we kijken in welke ploeg je zou kunnen instromen.

Aanmelden voor een van deze avonden kan bij de Nieuwe Leden Commissie, zodat er zicht is op het aantal mensen dat we kunnen verwachten. Mail svp je telefoonnummer, leeftijd en eventuele roei-ervaring door aan  nieuweleden@vada-roeien.nl . Of bel Aagje Legger 06 11 64 89 57, Margriet de Winkel 06 11 64 76 59 of Marianne Veltman 06 2512 59 01
Je bent van harte welkom om kennis te maken met de roeisport en met VADA.

Roeien voor de jeugd

Ben je ouder dan 11-12 jaar dan kun je komen roeien bij VADA. Een zwemdiploma B is vereist. Je kunt je inschrijven via jeugd@vada-roeien.nl). Lees verder

SPONSORS

VAARCONDITIES

River Board toont informatie over de vaarcondities op de Rijn bij Arnhem, zoals wind en waterafvoer. Je bent zelf verantwoordelijk voor je veiligheid en het naleven van de veiligheidsvoorschriften zoals de Vada-roeiverboden
Hier kun je zien of er een vaarverbod bij de W.S.R. Argo geldt.

WAT TE DOEN BIJ EEN INCIDENT OF OVERLAST OP HET WATER

Mail wijkagent van het havengebied en de Nederrijn in Wageningen, met vermelding van kenteken/registratienummers boten, meneer Wiro Pillen: wiro.pillen@politie.nl. Meer opties in dit pdf

VIDEOTIPS

Klik hier om naar de pagina te gaan met leerzame videotips van de instructiecommissie.