Kom kennismaken met roeien bij VADA

Wil jij weten wat de mogelijkheden bij VADA roeien zijn? Wil je leren roeien? Of heb jij ervaring met roeien en wil jij graag weten of roeien nog steeds iets voor jou is? Er is elke tweede dinsdag van de maand om 19.30-20.30 uur de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kijken bij VADA roeien.

Er wordt dan het één en ander verteld over de vereniging, er kan een kijkje worden genomen in de roeiloods en eventueel een stukje worden geroeid. Na afloop wordt besproken welke mogelijkheden er zijn binnen VADA roeien. Misschien is de beginnerscursus iets voor jou? Of we kijken in welke ploeg je zou kunnen instromen.

Aanmelden voor een van deze avonden kan bij de Nieuwe Leden Commissie, zodat er zicht is op het aantal mensen dat we kunnen verwachten. Mail svp je telefoonnummer, leeftijd en eventuele roei-ervaring door aan  nieuweleden@vada-roeien.nl . Of bel Aagje Legger 06 11 64 89 57, Margriet de Winkel 06 11 64 76 59 of Marianne Veltman 06 2512 59 01
Je bent van harte welkom om kennis te maken met de roeisport en met VADA.

Roeien voor de jeugd

Ben je ouder dan 11-12 jaar dan kun je komen roeien bij VADA. Een zwemdiploma B is vereist. Je kunt je inschrijven via jeugd@vada-roeien.nl). Lees verder

Welkom bij Vada Roeien

Foto van de Week: We mogen weer in de zaal trainen

Foto van de Week: We mogen weer in de zaal trainen

Met de versoepeling van de coronarichtlijnen mogen we ook weer in de zaal trainen. Nog wel met zoveel mogelijk 1,5 m afstand houden, hebben we weer de buik-, rug-, been- en armspieren getraind

Succesvolle Cottwich Regatta voor Vada-roeien

Succesvolle Cottwich Regatta voor Vada-roeien

Zondag 19 september was het weer tijd voor de Cottwich Regatta bij Amycus in Almelo, een wedstrijd over 5 km. Maar liefst 9 ploegen van VADA zouden aan de start verschijnen. Marleen en Marie-Anne wonnen niet alleen hun veld, maar roeiden tot hun verrassing ook een baanrecord.

Anne-Marie Patist op de Wörthersee snelste in haar categorie

Anne-Marie Patist op de Wörthersee snelste in haar categorie

Op zaterdag 2 oktober werd op de Wörthersee de 21e skiffregatta over 16 km gehouden. Een uitdagende skiffwedstrijd in Oostenrijk

 Geprolongeerd: clinic omslaan op zaterdag 14 augustus van 11.30 - 13.30 uur

Geprolongeerd: clinic omslaan op zaterdag 14 augustus van 11.30 - 13.30 uur

Op zaterdag 14 augustus van 11.30 - 13.30 uur organiseren we opnieuw deze clinic bij bij het vlot in de haven. Je kunt je aanmelden via instructie@vada-roeien.nl. Schroom niet

Drieslag op DMO van Dubbel & Dwars

Drieslag op DMO van Dubbel & Dwars

Terwijl de jeugd en studenten al enkele wedstrijden achter de rug hadden, mochten de masters afgelopen zondag eindelijk los op de Dutch Masters Open (DMO). Ze waren als kalveren zo blij in de wei dat er eindelijk weer een wedstrijd was georganiseerd. Met of zonder tegenstand, als er maar een kamprechter je duidelijk toespreekt met “Opgelet …. AF”

Clinic voor jeugd uit Wageningen

Clinic voor jeugd uit Wageningen

Op 28 april zijn 24 jongeren komen kennismaken met roeien op VADA. Het was een gezellige sportieve dag waarop het weer ons niet in de steek liet.

Foto van de week

Foto van de week

Bij zonsopgang roeien. Op spiegelglad water. Alleen met de natuur

Foto van de week

Foto van de week

Ook in Coronatijd trainen we door. Hierbij een foto van de online zaaltraining. In theorie zouden we natuurlijk uit ons zelf allerlei oefeningen thuis kunnen doen. Maar het helpt enorm om de instructies van Norwin te volgen. Norwin is de Argonaut die al een heel aantal jaren de zaaltraining geeft.

Foto van de week

Foto van de week

Zaterdag 30 januari 2020. Het water staat hoog, het stroomt hard. Maar wek kunnen nog roeien

Kom kennismaken met roeien bij VADA

Wil jij weten wat de mogelijkheden bij VADA roeien zijn? Wil je leren roeien? Of heb jij ervaring met roeien en wil jij graag weten of roeien nog steeds iets voor jou is? Er is elke tweede dinsdag van de maand om 19.30-20.30 uur de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kijken bij VADA roeien.

Er wordt dan het één en ander verteld over de vereniging, er kan een kijkje worden genomen in de roeiloods en eventueel een stukje worden geroeid. Na afloop wordt besproken welke mogelijkheden er zijn binnen VADA roeien. Misschien is de beginnerscursus iets voor jou? Of we kijken in welke ploeg je zou kunnen instromen.

Aanmelden voor een van deze avonden kan bij de Nieuwe Leden Commissie, zodat er zicht is op het aantal mensen dat we kunnen verwachten. Mail svp je telefoonnummer, leeftijd en eventuele roei-ervaring door aan  nieuweleden@vada-roeien.nl . Of bel Aagje Legger 06 11 64 89 57, Margriet de Winkel 06 11 64 76 59 of Marianne Veltman 06 2512 59 01
Je bent van harte welkom om kennis te maken met de roeisport en met VADA.

Roeien voor de jeugd

Ben je ouder dan 11-12 jaar dan kun je komen roeien bij VADA. Een zwemdiploma B is vereist. Je kunt je inschrijven via jeugd@vada-roeien.nl). Lees verder

SPONSORS

VAARCONDITIES

River Board toont informatie over de vaarcondities op de Rijn bij Arnhem, zoals wind en waterafvoer. Je bent zelf verantwoordelijk voor je veiligheid en het naleven van de veiligheidsvoorschriften zoals de Vada-roeiverboden
Hier kun je zien of er een vaarverbod bij de W.S.R. Argo geldt.

WAT TE DOEN BIJ EEN INCIDENT OF OVERLAST OP HET WATER

Mail wijkagent van het havengebied en de Nederrijn in Wageningen, met vermelding van kenteken/registratienummers boten, meneer Wiro Pillen: wiro.pillen@politie.nl. Meer opties in dit pdf

VIDEOTIPS

Klik hier om naar de pagina te gaan met leerzame videotips van de instructiecommissie.