Kom kennismaken met roeien bij VADA

Wil jij weten wat de mogelijkheden bij VADA roeien zijn? Wil je leren roeien? Of heb jij ervaring met roeien en wil jij graag weten of roeien nog steeds iets voor jou is? Er is elke tweede dinsdag van de maand om 19.30-20.30 uur de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kijken bij VADA roeien.

Er wordt dan het één en ander verteld over de vereniging, er kan een kijkje worden genomen in de roeiloods en eventueel een stukje worden geroeid. Na afloop wordt besproken welke mogelijkheden er zijn binnen VADA roeien. Misschien is de beginnerscursus iets voor jou? Of we kijken in welke ploeg je zou kunnen instromen.

Aanmelden voor een van deze avonden kan bij de Nieuwe Leden Commissie, zodat er zicht is op het aantal mensen dat we kunnen verwachten. Mail svp je telefoonnummer, leeftijd en eventuele roei-ervaring door aan  nieuweleden@vada-roeien.nl . Of bel Aagje Legger 06 11 64 89 57, Margriet de Winkel 06 11 64 76 59 of Marianne Veltman 06 2512 59 01
Je bent van harte welkom om kennis te maken met de roeisport en met VADA.

Roeien voor de jeugd

Ben je ouder dan 11-12 jaar dan kun je komen roeien bij VADA. Een zwemdiploma B is vereist. Je kunt je inschrijven via jeugd@vada-roeien.nl). Lees verder

Welkom bij Vada Roeien

Vada-roeien ruim vertegenwoordigd op de Rijnland Marathon

Vada-roeien ruim vertegenwoordigd op de Rijnland Marathon

De Rijnland Marathon is een prachtige tocht van 53 km vanaf Leidschendam, door Leiden heen richting Warmond, langs de Kagerplassen richting Noordwijkerhout, Noordwijk, Katwijk, Voorschoten en weer terug naar Leidschendam. Vada was met 10 deelnemers ruim vertegenwoordigd bij deze marathon: twee Vada-boten en één Vada-Hemus combinatie.

Zaaltraining Vada seizoen 2022 – 2023

De zaaltraining gaat weer van start op woensdag 28 september, en we trainen door tot eind maart 2023. Net als vorig jaar trainen we van 20.00 – 21.00 uur in de gymzaal van SBO de Dijk aan de Marijkeweg. Aanmelden vooraf hoeft niet, iedereen is welkom.

Die Rose vom Wörthersee

Die Rose vom Wörthersee

Jaarlijks vindt op het 1e weekend van oktober de skiffwedstrijd “Die Rose vom Wörthersee” plaats over 16 kilometer van Velden naar Klagenfurt in Oostenrijk. Voor Vada deden 2 roeisters mee. Anne-Katrin in de categorie G en Anne-Marie in de categorie H.

Zomerclinic omslaan & inklimmen in skiff

Zomerclinic omslaan & inklimmen in skiff

Afgelopen jaar hebben veel Vada’ers weer in een skiff geroeid. Nu blijkt het altijd nuttig dat je weet wat je moet doen als je skiff is omgeslagen. Natuurlijk kun je met de boot naar de kant zwemmen, maar je kunt ook leren er weer in te klimmen.

De Elfsteden Roeimarathon 2022

De Elfsteden Roeimarathon 2022

In het Hemelvaart weekeinde wordt van vrijdag op zaterdag de Elfsteden Roeimarathon gehouden. Onze VADA/Thyro ploeg bestond uit 6 dames. We waren de enige in het veld die met 6 dames deelnamen!!

Een zonnige, winderige, spannende en zeer geslaagde Vada-Jeugddag

Een zonnige, winderige, spannende en zeer geslaagde Vada-Jeugddag

Zo'n 30 roei - en zeiljeugdleden van Vada hebben op 16 april een leuke watersportdag gehad op de zonnige zaterdag voor pasen. Ze maakten kennis met elkaar en de verschillende watersporten.

16 april: Dubbel & Dwars plus op de Hart van Holland

16 april: Dubbel & Dwars plus op de Hart van Holland

De Hart van Holland roeimarathon is een tocht van 90 km dwars door het groene hart van Holland met start en finish in Utrecht, die je als estafette of integraal kan doen. Met smalle en lage bruggen waar je alleen smal slippend en plat achterover liggend onderdoor kunt gaan.

Foto van de week

Foto van de week

Stoer roeibegeleiding naast de zojuist glimmend gepoetste Dorus!

Rijn IJssel Marathon op zondag 12 juni 2022.

Rijn IJssel Marathon op zondag 12 juni 2022.

De RijnIJsselMarathon (RIJM) is een enkele reis van 69 km richting Zutphen. Via de Rijn en het stuwcomplex in Driel gaan we langs de Kop van de IJssel en daarna stroomafwaarts naar Zutphen.

Kom kennismaken met roeien bij VADA

Wil jij weten wat de mogelijkheden bij VADA roeien zijn? Wil je leren roeien? Of heb jij ervaring met roeien en wil jij graag weten of roeien nog steeds iets voor jou is? Er is elke tweede dinsdag van de maand om 19.30-20.30 uur de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kijken bij VADA roeien.

Er wordt dan het één en ander verteld over de vereniging, er kan een kijkje worden genomen in de roeiloods en eventueel een stukje worden geroeid. Na afloop wordt besproken welke mogelijkheden er zijn binnen VADA roeien. Misschien is de beginnerscursus iets voor jou? Of we kijken in welke ploeg je zou kunnen instromen.

Aanmelden voor een van deze avonden kan bij de Nieuwe Leden Commissie, zodat er zicht is op het aantal mensen dat we kunnen verwachten. Mail svp je telefoonnummer, leeftijd en eventuele roei-ervaring door aan  nieuweleden@vada-roeien.nl . Of bel Aagje Legger 06 11 64 89 57, Margriet de Winkel 06 11 64 76 59 of Marianne Veltman 06 2512 59 01
Je bent van harte welkom om kennis te maken met de roeisport en met VADA.

Roeien voor de jeugd

Ben je ouder dan 11-12 jaar dan kun je komen roeien bij VADA. Een zwemdiploma B is vereist. Je kunt je inschrijven via jeugd@vada-roeien.nl). Lees verder

SPONSORS

VAARCONDITIES

River Board toont informatie over de vaarcondities op de Rijn bij Arnhem, zoals wind en waterafvoer. Je bent zelf verantwoordelijk voor je veiligheid en het naleven van de veiligheidsvoorschriften zoals de Vada-roeiverboden
Hier kun je zien of er een vaarverbod bij de W.S.R. Argo geldt.

WAT TE DOEN BIJ EEN INCIDENT OF OVERLAST OP HET WATER

Mail wijkagent van het havengebied en de Nederrijn in Wageningen, met vermelding van kenteken/registratienummers boten, meneer Wiro Pillen: wiro.pillen@politie.nl. Meer opties in dit pdf

VIDEOTIPS

Klik hier om naar de pagina te gaan met leerzame videotips van de instructiecommissie.